Jaktogo tas & Jas in een – Product van de maand april

 

Wie vindt het niet waardeloos om bij te moeten te betalen voor overbagage of om überhaupt bagage in te mogen checken?  De budget airlines hebben natuurlijk hun prijzen op dit model gebaseerd. Mensen moeten nu eenmaal bagage meenemen.  Maar wees gerust.  Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem. Zoals alles aantrekken. Niet handig en lijkt mij vrij oncomfortabel. Nu hebben wij hiervoor een hele goede oplossing. Namelijk de Jaktogo. Dit is een jas en tas in één. Je draagt gewoon alles wat je aan overbagage hebt en wat redelijk is natuurlijk. Of zoals bij de budget airlines kun je natuurlijk alles in deze jas tas stoppen en zo het inchecken. Op deze manier vermijd je het inchecken van bagage. Dit zal toch ook snel weer een aantal euro’s schelen in je portemonnee.

Deze jas & tas komt in verschillende maten en kleuren. Namelijk in Blauw en Zwart en in de maten L, XL, XXL . Vind je het idee geweldig? Dan kun  je hier een bestellen. Klik op de gewenste kleur en maat en je hebt binnen een paar dagen zo een geweldige jas/tas in huis. Wij wensen je een prettige reis toe! Travel smart!

 

jaktogo jas en tas in een

 

 

 

 

De Jas & Tas in een bestellen

 

 

Ben je geïnteresseerd in andere producten van de maand die wij aanbieden of aangeboden hebben? Hier vind je een overzicht.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.