Robot Hotel met Nederlands tintje

Een hotel waar het personeel niet bestaat uit mensen van vlees en bloed maar robots. Futuristish dat mag gezegd worden dus voor fans van veel tech een must om eens te bezoeken. Dit hotel opent zijn deuren op 17 juni 2015 in Japan, waar anders. Om precies te zijn in Nagasaki.

De robots zouden taken zoals het schoon houden, bagage dragen en andere taken moeten overnemen. Ook het groeten van de gasten staat op het programma. Daarnaast zijn er nog andere Star-Trek achtige tintjes aan dit hotel.  Ze hebben eindelijk iets gevonden op het volgende; Je komt moe terug in je hotel, je kamer is aan het eind van de gang en dan het moment supreme…. je kaart werkt niet. Deur blijft steevast dicht.  Ken je dat? Weer terug shocken naar de receptie om die stomme kaart te activeren. Ze hebben een antwoord hierop, namelijk gezichtsherkenning.

Nederlands tintje

Wat is nu het Nederlands tintje aan deze robot hotel? Het ligt in Huis ten Bosch. In Japan hebben ze een Huis ten Bosch nagebouwd in de vorm van een heus thema park. Daar komt dus dit robot hotel wat de naam Henn-na Hotel heeft meegekregen te liggen.

Kamers starten rond de 55 Euro (¥7,000) voor een één persoonskamer en twee persoonskamer moet rond de 70 Euro (¥9,000) gaan kosten. Als je even op de minimalistische site wilt gaan kijken dan kan dit hier. Reservaties worden al aangenomen echter je moet wel Japans kunnen lezen of via google translate natuurlijk.

 

Robot hotel Henn-na Hotel Nagasaki
image-5503

 

 


3 Responses

  • Grappig dit. Ben je er zelf al eens geweest? Of is hier al eens iemand geweest? Zou graag reacties willen weten

    • Wij zijn zelf nog niet geweest. Maar ik zou toch ook graag willen horen naar de ervaringen van andere mensen bij dit Robot Hotel.

  • Zin in een weekendje weg? Dat kan ook perfect in een vakantiehuis. U heeft alle vrijheid om te doen en te laten wat u wilt. Lang slapen en laat ontbijten? U hoeft geen rekening te houden met de uren van het ontbijt van een een hotel. Lees verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.