huurauto bedrijven

Huurauto

Heb je een huurauto nodig voor je vakantie of zakenreis? Dan hier onze gouden tip. Boek bij een van de onderstaande bedrijven. Dat kan je zeker van een paar tientjes tot honderden Euro’s schelen en dat zelfs bij dezelfde bedrijven als je direct naar bijvoorbeeld Sixt, Avis, Budget, Europcar of welke andere club.

Je kan heel makkelijk de prijzen vergelijken en condities. Lekker makkelijk. Kijk wel uit met de wat mindere bekende en kleinere bedrijven. Zoals altijd, er zitten hele goede tussen maar ook mindere goden. Dus kijk goed uit en vraag na. Je kunt natuurlijk ook ons even contacteren. We helpen je wel op weg. Of heb je nog een andere tip? Deel het hieronder met andere.

huurauto bedrijven

Soms is het handig om direct op vliegveld je auto te huren, maar dat kan ook soms vervelend uitpakken. Zoals bijvoorbeeld, Bari, of Lisabon. Daar kunnen hele lange rijen bij de balies staan en je wacht echt letterlijk uren voor je huurauto hebt. Bij deze locaties is het beter om even een taxi of bus te pakken en in een van de andere stad branches je huurauto op te halen.

We hebben hier 2 voorbeelden van locaties gegeven waar het soms echt uren kan duren. Heb je ook zo een ervaring? Deel het dan met iedereen zo dan weten we waar wel en waar niet op het vliegveld een huurauto te huren.

Huurbedrijven

Vooral handig bij vakantie huur zijn de volgende bedrijven:

Deze bedrijven zijn vooral handig als je vrij ver van te voren je auto boekt en zeker weet dat je deze gaat gebruiken. Pas namelijk uit met annuleer kosten bij dit soort bedrijven.

Wil je meer de traditionele weg of is het voor een zakenreis? Dan zijn de onderste bedrijven beter geschikt. Je kunt meestal dan ook zonder kosten annuleren.

Europcar

Europcar autohuur

Heeft mooie auto’s nog een van de weinigen die zonder teveel kosten ongelimiteerde kilometers rekent in Duitsland.

Alamo

Alamo autohuur


Nog een grote. Helaas niet in elk land vertegenwoordigd. Vooral voor de V.S. een aanrader.

Wereldwijd aanwezig, op een paar uitzonderingen na. Als je op zeker wilt spelen en een goede prijs wilt scoren is dit zeker een aanrader.

 

Sixt

Nog een grote speler wereldwijd met leuke acties. Kom regelmatig eens kijken of je wat geld kunt besparen ;-)

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.