koffer herkenbaar maken

Koffer herkenbaar maken – Wat is de beste methode?

Koffer weg

Je komt net terug van een lange vlucht. Het voel alsof je door tien auto’s bent overreden. Eigenlijk het enige wat je nu nog wilt is naar huis. Ahh daar is mijn koffer! Maar helaas,  dat is dus niet je koffer.

Ook dat nog! Nu naar het hokje van vermiste baggage zeulen en in de rij gaan staan, want je bent waarschijnlijk niet de enige. Maar wat blijkt ze vinden het niet in het systeem. Dus moet iemand je koffer wel hebben meegenomen.

Helaas is dat mij een keer overkomen en gelukkig was het een hele eerlijke meneer die direkt de luchthaven belde en uitleg gaf. Of hij vond de inhoud niets en dacht ach laat ik het terug geven. Dat is natuurlijk mooi, maar het kan ook anders aflopen natuurlijk, met nare gevolgen van dien. Je zult maar alles kwijt zijn.

Koffer herkenbaar maken

Maar goed de morres, zoals dat zo mooi heet, in het verhaal is dat je tegenwoordig toch heel goed moet uitkijken met je koffers. Het zijn eenheid worsten geworden en dan maakt het ook niet uit of je een mooie Rimowa hebt of Tumi. Want daar zijn er ook weer 100000 van. Dus hoe op een eenvoudige en natuurlijk effectieve manier die koffer herkenbaar maken. Wij geven een aantal tips!

Beste manier is natuurlijk gewoon een kleine koffer of tas nemen en die meenemen  en boven je stallen in het vliegtuig. Nu zijn Japanners meesters in weinig meenemen maar niet iedereen wil of kan dat.

Tips:

  1. Wat je kunt doen is een leuke hoes kopen zoals deze. Hij ziet er ook nog erg chic uit:
kofferhoes

 Deze hoes van Samsonite kost maar 35 Euro.

De Strikjes en zo

unieke koffer hoes

Rode strikjes en dergelijke werken ook niet meer omdat iedereen dat doet of je moet allemaal stikkers gaan plakken. Maar dat kan ook weer zo zonde zijn. Er worden namelijk best wel mooie koffers gemaakt en om deze nou te gaan bestikkeren ..tja.
Hier is nog een voorbeeld van een koffer die er toch een beetje anders uitziet dan de gewone zwarte koffer.


Deze hoezen zijn hartstikke handig. Ze beschermen je koffer en maken je koffer herkenbaar. Heb je een koffer nodig? Dan kun je natuurlijk ook deze bestellen:

Rimowa heeft een mooi systeem tegenwoordig. Dat zijn koffers die een elektronische tag hebben. Naam, toenaam etc het zit er allemaal in. Dit werkt allemaal via een app op je foon. Moet alleen niet net je mobiel leeg zijn anders heb je er nog niet veel aan. Lijkt dit je wat? Hier hebben we enkele Rimowa voorbeelden. Helaas, er moet wel flink in de buidel gegraaid worden. Maar dat is gewoon bij dit merk. Het zijn wel fantastische koffers die wij zeer zeker kunnen aanraden.

Verder willen je ook nog wijzen op een nieuwe technologie die meer en meer opduikt. De elektronische koffers. Of te wel koffers met allerlei electronica om deze makkelijker op te sporen. Meer informatie hier over vind je op mijn post.

Heb je de smaak te pakken? Hieronder zijn er nog veel meer modellen koffers en hoezen te bezichtigen en direct te bestellen, dat is wel zo handig in het herkenbaar maken van je koffer.


 

Heb je zelf nog goede tips? Deel ze hier met anderen! Het wordt ontzettend gewaardeerd.

Herkenbare koffers

 

[display_filter store=”5″][display_pages store=”5″][user_pages store=”5″][user_sort store=”5″]

 

[display_multi store=”5″]

 

[display_pages store=”5″][user_pages store=”5″]

 
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.