Wie deze winter zijn eigenstunts op de piste zou willen filmen heeft aan de nieuwe bril van Liquid Image een leuke gadget. En met filmen bedoelen we uit eerste persoon. Liquid Image is een firma die voornamelijk sportbrillen maakt met ingebouwde cameras.

De Apex HD heeft naast een ingebouwde camera ook wifi en gps. Verdere functies zijn; Full HD video; HD werkt op 30 fps en 720p werkt op 60fps voor de snelle akties. Als gewone fotocamera is hij ook te gebruiken met zijn 12 megapixel.

skibril
image-342
HD Apex - Skibril met camera van Liquid Image

 

De camera-instellingen kunnen geregeld worden via wifi. Dit werkt doormiddel van een connectie met een smartphone of tablet. Dit alles wordt opgeslagen op een microSD kaart.

De bril zal vanaf oktober in de winkels liggen. De prijs zal rond de 400 Euro liggen. Binnenkort is er al een vergelijkbare bril te verkrijgen voor offroad sporten.

Het leuke aan deze bril is dat hij er ook nog heel slick uit ziet. Dus je mag er mee gezien worden!

Liquid image maakt ook brillen voor duiken en snorkelen, waarbij het hebben van een camera toch een hele leuke bijkomstigheid kan zijn.

 

 

image-343
duikbril met camera van Liquid Image

Zoals deze brillen  bijvoorbeeld:

Deze brillen kunnen video opnemen op 720p HD kwaliteit en 5 MP foto’s maken. Een goede accessoire hierbij is dat er extra lenzen te koop zijn. Je kunt een andere kleur lens opzetten als het water zeer blauw of wat groener is.

De firma Liquid Image vindt u hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.