Dubai

Is een bestemming die heel erg in trek is momenteel. Je kunt er heel goed shoppen, je hebt massas bekende en onbekende shopping malls, je hebt super de luxe hotels etc etc. Er is er voor vele wat wils.

Het jammere is alleen dat deze 5 en 6 sterren hotels natuurlijk geen habbekrats kosten. Überhaupt Dubai kost niet niks. Er zitten vele goed betaalde expats, trouwens ook niet zo goed betaalde. Maar de markt richt zich natuurlijk op de eerst groep.

Als je er voor hebt gekozen om in een 5 sterren hotel te verblijven pas wel een beetje op. Er zijn er genoeg in Dubai die deze 5 sterren dragen maar dit totaal niet zijn of niet meer zijn. En soms zijn dat toch de grote namen waarvan je denkt dat zit wel goed…niet dus. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk ook het geval.

dubai the palm
Dubai the Palm – hier huizen vele luxueuse hotels

 

 

Dubai hotels 5 en meer sterren

Wil je perse in een super de luxe 5 of 6 sterren zitten? Ga dan tijdens de Ramadan. Dat begint in juni tot juli, de data variëren nogal. Dubai is dan ook stukken rustiger en minder toergroepen. De hotels zijn dan ook veel minder duur tot soms wel 50 of 60% goedkoper.

Het enige waar je aan moet denken is dat er met eten en drinken veel stricter omgegaan wordt. Ook in hotels. Dit wordt helaas niet altijd verteld om de pagina van het hotel. Dus het beste is om even te bellen van wat wel en niet open is. Als je naar Dubai gaat om je zelf plat te zuipen dan is dit niet het moment!

De shopping malls zijn gewoon open alleen er is geen drup eten of drinken te krijgen. Trouwens ook je eigen fles water in het openbaar drinken is een grote NO NO en kan je in problemen brengen.

 

Dacht dat ik deze tip even aan jullie mee!

 

Dubai Hotel Deals

Dubai hotel deal? Die kan je dan hier direct boeken.

 

Booking.com

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.