brussel zaventem

Brussel Zaventem nog gesloten

Na de afschuwelijke aanslag op Brussel Zaventem is deze nog steeds gesloten. De luchthaven blijft nog gesloten tot waarschijnlijk tot en met 29 maart 2016. Wanneer de activiteiten weer worden opgenomen is nog steeds niet helemaal duidelijk. De media spreekt over dinsdag weer open echter op de website van Brussel luchthaven heeft men nieuw dat er dus geen vluchten plaats vinden op dinsdag 29 maart.

 

brussel zaventem

 

 

Vlucht boeken

Het vreemde is dat men op verschillende boeking sites gewoon vluchten kunt boeken naar Brussel. Dus op de data waarop de luchthaven nog gesloten is. Dit zou toch echt aangepast moeten worden om zo verwarring te vermijden. Ze wekken zo de indruk alsof de luchthaven gewoon open is. Dit is dus niet het geval.

Neem in ieder geval contact op met de luchtvaartmaatschappij mocht het allemaal niet helemaal duidelijk zijn.  De maatschappij kun je vinden via deze link hier.

Bij deze willen we ook nog onze medeleven betuigen aan alle families, vrienden, werknemers en een ieder die hierdoor is getroffen.

 

 

UPDATE: Vluchten worden 3 april 2016 hervat echter er zijn veranderingen! Het is echter een test dag.

Omdat de veiligheid is opgeschroefd kunnen niet reizigers momenteel niet de vertrekhal binnen. Er zijn ook geen mogelijkheden voor shoppen of om iets te eten momenteel. Verder is het zo dat auto’s  op de toegangswegen en inzittende worden gescreend. Ook in de vertrekhal is er een extra check alleen voor reizigers. Niet reizigers zijn hier niet toegelaten. En nog een check vlak voor het vliegen. Dus in totaal 3 checks. Dit betekent eerder naar het vliegveld! Hou hier rekening mee.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.