Viceroy Palm Jumeirah Dubai

Viceroy Hotel heeft zijn deuren geopend voor nog een hotel in Dubai. (Alsof er niet genoeg hotels zijn). Het gaat hier om de Viceroy Palm Jumeirah Dubai. De Palm Jumeirah, hier zijn al een aantal mooie hotels gevestigd waarover wij binnenkort zullen gaan berichten.

 

De Kamers

 

Maar nu even de Viceroy Palm Jumeriah. Dit hotel bestaat uit 477 kamers en suites in totaal. Deze bestaan uit 352 gastenkamers, 85 suites en 40 appartementen verdeeld over 16 etages.  Een mooi uitzicht heeft de Viceroy ook, namelijk naar de Dubai Marina en Burj Khalifa.

 

 Viceroy Palm Jumeriah Dubai

 

 

 

 

Eten en Drinken

 

Voor de zintuigen wordt er ook ruim gezorgd. Dit wordt gedaan door middel van een kleine 8 restaurants en drinkgelegenheden. Bestaande uit:

 

  • BLVD on One: Een brasserie met internationale gerechten.
  • Elevate: The Op de 13de etage een elegante wijnbar 13th floor’s elegant wine bar and hideaway with an unpretentious, youthful vibe.
  • Maiden Shanghai:  Een restaurant met een moderne kijk op de Chinese keuken. De gerechten komen uit de volgende streken Kanton, Sichuan, Shanghai en Beijing.
  • Quattro Passi:  Restaurant van Antionio Melino (2 Michelin sterren). Dit is natuurlijk een italiaanse aangelegenheid met gerechten uit Campania (Napels).
  • The Beach Club: Lichte maaltijden en Cocktails.
  • The Delisserie: The buzzy, Leuke drukke coffeeshop met lichte maaltijden zoals sandwiches en een mooie moderne high tea.
  • The Lobby Lounge: Koffie en thee en lichte maaltijden worden hier geserveerd.
  • The Pool Bar: Een pool bar. De naam zegt het al; cocktails, drankjes en natuurlijk alles wat je mag verwachten van een pool bar.

 

Wil je nog meer relaxen? Dan is er ook nog een spa en een ook nog een hammam. De spa heeft 14 behandel kamers waarvan 4 in de buitenlucht. Er is ook een hammam aanwezig.

 

Welk financieel gat slaat dit in je budget

 

De Viceroy Palm Jumeriah is naar Dubai standaard niet zo erg duur De prijzen beginnen bij 250 Euro. Bovendien hebben ze een openingsaanbieding lopen. Dus maak daar gebruik van nu het nog kan. Wij gaan binnenkort waarschijnlijk hier overnachten dus hou de website in de gaten voor een review.

 

Hier kun je direct de Viceroy Palm Jumeirah Dubai boeken.  Booking.com

 

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.