Reisgadgets

Reisgadgets

Hieronder een paar reisgadgets die het reizen een stukje makkelijker en aangenamer maken. Wij hopen dat je er wat aan hebt. Heb je zelf nog een tip? Geeft het aan ons door of deel het met andere in de reis.

Kofferweegschaal

Komt natuurlijk voor, je gaat inchecken en guess what??! Koffer te zwaar. Je ziet deze taferelen al te vaak op de verschillende vluchthavens. Mensen die koortsachtig hun koffer en inhoud aan het ompakken zijn. Dingen eruit wegen nog te zwaar, nogmaals dingen eruit etc. Het kan natuurlijk nog erger als je gedwongen bent om een koffer te kopen die waarschijnlijk vele malen duurder is.

Om dit te voor te zijn en gewoon lekker makkelijk zijn er kofferweegschaalen te koop. Erg makkelijk. Hier onder zie je er eentje van Delsey. Digitaal dus erg precies en weet je precies hoe zwaar of misschien zelfs hoe licht je koffer is.

 

[display_multi store=”17″]

 

 

 

 

Koffer labels

Nog een makkelijke manier om je koffer herkenbaarder te maken. We hebben al hierover geschreven hier. Koffer labels kunnen hierbij helpen. Bijvoorbeeld de labels van Tumi. Je hoeft geen Tumi te hebben om deze leuke kleurrijke labels te gebruiken. De labels zijn best wel betaalbaar en zien er ook nog eens super mooi uit. Maar dat is natuurlijk ook wel te verwachten bij zo en merk.

 

[display_multi store=”18″]

Nog Beter

Eigenlijk nog betere reisgadget is deze combinatie van Tumi voor het helemaal eigen maken van je koffer. Eigenlijk ook niet gek voor Tumi’s want die zie eigenlijk ook meer en meer. Maar dus ook heel goed te gebruiken voor je eigen koffer. Mooie kleuren en kwaliteit.

 

 

[display_multi store=”19″]

 

 

Kijk ook even bij product van de maand ook een product die zeker het kopen waard is.

 

Hoop dat je wat had aan de reisgadgets. Weet je zelf iets wat eigenlijk onmisbaar is? Laat het ons weten!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.