Trunk koffer

Wat is de beste handbagage? Dat is een vraag die je veel hoort. Maar wat de beste is, is natuurlijk voor een ieder anders. De ene wil natuurlijk een zo klein mogelijke baggage. De ander wilt weer een hardshell of ander weer softshell.

We hebben een paar op een rijtje gezet, wat wij denken zijn handige handbagage koffers. Er zijn koffers bij in elke prijsklasse dus van heel goedkoop naar heel duur. Hopelijk zit er iets van je gading bij. Maar het is absoluut geen review of iets dergelijks.

Mooi chic en handig

Deze mooie handige en chique koffer is van Samsonite en heet de Prodigy. Deze handige koffer is vooral bedoeld voor de zakenvrouw/man. Je kunt er op een hele handige manier je laptop en andere zakelijke zaken in kwijt.

Samsonite Prodigy All Reizen

Verder heeft deze koffer twee geïntegreerde TSA-combinatiesloten. Hiermee kun je alle twee de compartimenten mooi afsluiten. Ook nog afzonderlijk dus je hoeft bij de veiligheidscontrole niet je gehele koffer open te maken.

Modern Vintage

Beste Handbage Delsey Chatelet

De Delsey Chatelet heeft, vooral in het wit, een zweem van vintage aan zich kleven. Kijkend naar deze koffer, kun je een voorstelling doen van de roaring twenties. Hoge stapels koffers die worden uitgeladen uit een van de vintage autos. De Chatelet is er naast het wit ook nog in 2 andere kleuren, dus keuze genoeg. Een erg vrouwelijk aandoende koffer met ook weer een chique uitstraling.

De Delsey Chatelet heeft soepel lopende wieltjes, vier in totaal. Deze worden bijgestaan door ingebouwde TSA slot. Wat deze koffer zo speciaal maakt, is de ingebouwde rem. Dus je mooie koffer kan niet zomaar zelf op onderzoek uitgaan.

Sterk en Apart

Alumaxx Handbage van Polycarbonaat

Wie een mooie en sterke koffer wenst voor zijn handbagage hoeft niet verder te zoeken. Hij ziet eruit alsof hij loei zwaar is van staal of iets dergelijks.Maar dit is dus gewoon polycarbonaat. De Alumaxx Handbagage Trolley heeft 2 mooie, aparte compartimenten. Maar dat hoeft dus niet want ze kunnen ook nog eens eruit genomen worden, dus lekker flexibel.

Het handvat kun je instellen op 2 hoogtes, dus voor bijna iedereen op maat. Tenzij je natuurlijk super klein of super lang bent. Verder heeft deze super koffer 2 TSA sloten en vier soepel lopende wieltjes. Dit is dus echt een aanrader kunnen we wel stellen.

Voor wie zich wil onderscheiden

Piquadro Blue Square Cabin handbagage

De geur van leder is misschien niet voor iedereen even aangenaam, maar wie hiervan houdt is dit toch echt aan te bevelen. Piquadro is een Italiaans merk en maakt mooie top kwaliteit tassen, koffers en laptoptassen.

Deze handige koffer heeft een geweldige indeling. Deze koffer zijn voor de ijverige onder ons want het kan namelijk 2 laptops in. En of dat niet al genoeg is kan er nog een iPad in zonder enige moeite. Verder nog 2 mooie compartimenten die je met riemen vast kunt maken. Zonder meer een plaatje!

Handbagage onder de € 100

Samsonite Dynamore

Het hoeft niet altijd supper duur te zijn. Kijk maar naar deze Samsonite Dynamore bijvoorbeeld. Beste handbagage voor onder de € 100 en je krijgt nog kwailteit ook. Waarom is deze zo handig omdat hij uitbreidbaar is d.m.v een rits.

Verder heeft deze koffer 2 wielen, riemen en in een hoogte verstelbaar handvat. Voor deze prijs hoef je het natuurlijk niet te laten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor de milieubewuste reiziger

Alhoewel vliegen natuurlijk niet echt milieubewust is, kun je ook iets terug doen. Alweer iets van Samsonite namelijk de Spark SNG Eco. Waarom is deze koffer milieubewust bezig zul je denken. Dat zit namelijk in de vervaardiging.

Hij is namelijk gemaakt van 100% gerecycleerde petflessen. Verder is is er echt kurk gebruikt voor de handvaten, logo, adreslabel en de bescherming aan de rug. Hij is ook nog eens uitbreidbaar d.m.v een rits. TSA sloten zitten er natuurlijk ook op. Maar dat is tegenwoordig een beetje standaard bij goede koffers. Dus als je eco bewust bent dan is dit misschien wel jouw handbagage.

Hybride Handbagage Koffers

Niet alleen Hybride Auto’s maar ook Hybride Koffers. Wat men daarmee eigenlijk wilt zeggen dat men hard en soft shell combineert. Want dat kan natuurlijk perfect. Dat is wel te zien bij dit exemplaar van Rimowa. Mooie kwaliteit koffers. Het handige aan deze koffer is natuurlijk dat je twee handige vakken hebt aan de voorkant. Hier kun je bijvoorbeeld mooi je reispapieren in opbergen natuurlijk.

Verder heeft deze Rimowa Handbagage koffer twee handvaten, zowel boven als aan de zijkant. Naast de bekende “opties” zoals TSA slot heeft deze koffer een super handige indeling binnen. Nog een lekkere andere plus van deze koffer, is dat je nog een kleinere tas aan kan hangen. Een zogenaamde add-a-bag holder. Dus wordt deze Rimowa binnenkort van jou?

Rimowa Handbagage Binnen
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.