reis boeken is nu bijna onmogelijk

Reis boeken of vliegticket is momenteel bijna onmogelijk om maar enige actie te ondernemen.

Sommige luchthavens zijn gewoon helemaal gesloten. Bijvoorbeeld Luxemburg Luchthaven had zijn laatste vlucht ergens in maart geloof ik. Nu al meegemaakt dat als je het toch lukt dan kun je er steevast vanuit gaan dat even later je ticket wordt geannulleerd.

Skyscanner en dergelijke werken ook niet echt mee want die geven alleen maar foute informatie, wat vrij irritant is.

Verkeerde eerste informatie

Je zou overal direct naar toe kunnen vliegen. Daarna kom je er achter dat een reis die normaal 5 uur duurt opeens 19 uur duurt. Geen rechtstreekse vlucht te vinden natuurlijk. Je komt wel lachwekkende routes tegen.

Hier beneden is er bijvoorbeeld een leuk voorbeeld. Ik wil graag een reis boeken van Amsterdam naar Bari in Italië.

Het lijkt meer op een Europa tour dan wat anders. Vanaf Amsterdam naar Lissabon om dan via Londen naar Sofia etc.

Andere manieren van reizen

Het is momenteel sneller om de trein of de auto te pakken dan te vliegen op sommige routes. Misschien dat dit wel een boost gaat geven aan treinreizen. Is natuurlijk ook veel vriendelijker voor de natuur.

Het hangt natuurijk ook af welke route je bekijkt. De bovengenoemde route is echt een vakantie route. Kijk je naar meer zaken routes naar bijvoorbeeld Milaan of New York dan krijg je wel de gewone rechtstreekse routes.

Er komt natuurlijk nu een periode aan dat mensen graag een vakantie willen boeken. Maar het is nog iet helemaal duidelijk hoe een vakantie er nu uit gaat zien. Of op welke manier men geheel op een bestemming gaat komen.

Alles kan natuurlijk online tegenwoordig, maar soms heb je toch even bevestiging nodig. Probeer er maar tussen te komen momenteel telefonisch. Dit is dus echt bijna onmogeijk. Of je moet minstens 15 minuten wachten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.