low cost transatlantische vluchten

Low Cost transatlantische vluchten

Norwegian Air Shuttle heeft de sterke oppositie uit het Amerikaanse luchtvaartmaatschappij  verslagen. Zij hebben een voorlopige goedkeuring voor transatlantische vluchten met behulp van een dochteronderneming die gevestigd is in Ierland. De goedkeuring van het Amerikaanse Department of Transportation (DOT) is momenteel in behandeling. Ten eerste wordt deze voorzien van een openbare evaluatie en een commentaar periode. Reacties van luchtvaartmaatschappij vakbonden in de Verenigde Staten zijn er in overvloed. De meeste verzetten zich tegen het verlenen van de vergunning aan een buitenlandse vervoerder zoals Norwegian Air International. Vooral het feit dat zij vliegen vanuit Ierland naar de Verenigde Staten. De moedermaatschappij is ook gevestigd in Noorwegen. Vakbonden vrezen dat de luchtvaartmaatschappij wil profiteren van de lage lonen en en de concurrenten op die manier uit de markt te werken. Dit zal dan leiden tot banen verlies bij de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Van haar kant, de Nooren voldoen aan de huidige wetgeving. Verder is het zo dat er een  een open skies overeenkomst is tussen de VS en de EU.

 

low cost transatlantische vluchten

 

 

 

Al eens geprobeerd

Scherp geprijsde vluchten over de Atlantische Oceaan zijn in het verleden al  eens geprobeerd. Maar deze mislukte telkens. De grote thuis hubs die geëxploiteerd worden door de luchtvaartmaatschappijen vormen een obstakel alsook  de sterke gevormde allianties die over de jaren zijn gevormd. Het penetreren van de markt is door deze hindernissen erg moeilijk geworden, vooral voor low-cost carriers. De Noren hopen dit te veranderen door het het aanbieden van lagere tarieven op verschillen transatlantische routes. Dit zou dan als effect kunnen hebben dat de routes opengesteld wordt voor meer low-cost maatschappijen. Grotere aantallen passagiers zou dit  kunnen helpen te bewerkstelligen.  Maar de Noren zullen ook de vele tegenstanders moeten overwinnen.

 

Waar boeken

En nu natuurlijk het belangrijkste waar zijn de low cost transatlantische vluchten te boeken? Natuurlijk hier! Je kunt meteen aan de slag om een goedkoop ticket te scoren.

Let wel op. Je kunt naar de U.S. het beste vliegen via Noorwegen.

<script type="text/javascript">
(function(){
var d = document, wid = 'tt-' + parseInt(Math.random() * 9999999).toString(16), se = d.getElementsByTagName('script'), se_f = se[0], se_l = se[se.length - 1], tt = d.createElement('script'), w = d.createElement('div');
w.id = wid; se_l.parentNode.insertBefore(w, se_l); tt.type = 'text/javascript', tt.async = true, tt.src = 'http://ti.tradetracker.net/?c=505&amp;m=823018&amp;a=107398&amp;r=&amp;t=js&amp;wid=' + wid; se_f.parentNode.insertBefore(tt, se_f);
})();
</script>

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.